monede:
România

Livrare & Retur

Va oferim rapid de transport maritim peste tot în lume. Bine ați venit pentru a colecta acest site și spune prietenilor și familiei, cumpărături fericit!

Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră completă. Dacă nu sunteți mulțumit de produsele noastre, vom fi bucuroși să accepte o întoarcere.

Nespălat, unworn, sau produse cu defecte achiziționate de la magazinul nostru online poate fi returnat pentru restituire sau schimb în termen de 14 zile de la primire. Toate elementele returnate la noi trebuie să fie în condiții inițiale, adică unworn, nespălat, cu toate etichetele atașate. În caz contrar, produsele vor fi returnate.

întoarcere

Daca nu sunt complet satisfăcute sau în cazul în care există o diferență cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să rețină toate documentele și ambalajele și să ne contactați imediat prin trimiterea unui e-mail sau on-line. Noi vă va oferi apoi cu instrucțiuni suplimentare.

1. Noi permitem doar o rambursare completă pentru elementele care au probleme cauzate de noi.

2. În cazul în care pachetul de întoarcere nu include toate accesoriile și piesele au fost livrate cu, costul accesoriile și piesele vor fi deduse din prețul total al produsului și poate justifica doar o rambursare parțială.

3. Dacă, din orice motiv, aveți nevoie pentru a schimba dimensiunea, culoarea, sau restituirea este sub motivul "Spre deosebire de", este costul de livrare va fi dedusă din prețul total al produsului.

schimburi

1. Vom accepta schimburi pentru o dimensiune diferită sau de culoare în termen de 15 zile de la data inițială de expediere a comenzii. Vă rugăm să ne contactați cu numărul de comandă și serviciul nostru pentru clienți vă va ajuta. Dacă v-ar dori să facă schimb de elemente la un stil diferit, ar trebui să se întoarcă articolele pentru o restituire (în conformitate cu politica de returnare) și plasați o nouă comandă pentru stilul pe care îl preferați.

2. Trebuie sa ne contactați înainte de a reveni elementele. Toate articolele trimise înapoi la noi trebuie să fie în starea lor inițială adică nu sunt purtate, modificate sau spălate, cu toate etichetele atașate. Uzate sau obiecte murdare vor fi returnate înapoi la tine.

3. Noi nu acoperă costurile de transport ale schimburilor, veți fi responsabil pentru taxele poștale de returnare, precum și pentru transportul și manipularea elementelor de transport maritim schimbate înapoi la tine. Vă recomandăm să adăugați de urmărire și de asigurare la trimiterea articole la noi pentru propria protecție, așa cum nu putem fi responsabili pentru transferurile pierdute. Taxele de transport și de manipulare sunt nerambursabile.Acasă    |     Livrare & Returnare    |     Declaratia de Confidentialitate    |     Contact    |     Harta site  
Copyright © 2020 www.naturallyhanne.com. Powered by Giuseppe Zanotti Online
IP-ul dumneavoastra este: 3.227.252.191     giuseppe zanotti pantofi , giuseppe zanotti dama , giuseppe zanotti sale , giuseppe zanotti outlet