monede:
România

Declaratia de Confidentialitate

Această politică de confidențialitate explică în termeni generali modul în care protejăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră personale. Acest lucru se aplică tuturor informațiilor personale pe care ni le furnizați în momentul înregistrării cu noi.

Ce informații colectăm?

Tipurile de informații personale pe care le colectăm de la dumneavoastră va depinde de circumstanțele colectării și tipul de serviciu solicitați de la noi. De exemplu, dacă cumpărați un produs de la acest site putem detalii, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa de livrare, adresa de facturare și alte informații pentru a colecta achizițiile dumneavoastră sunt importante.

Așa cum suntem obligați prin lege să obțină consimțământul pentru colectarea de "informații sensibile", presupunem că ați dat permisiunea de a colecta toate informațiile pe care le furnizați la noi pentru utilizare în conformitate cu această politică, dacă nu sunteți ne spune altfel.

Modul în care colectăm informații

Putem colecta informații personale despre tine, atunci când vizitați site-ul nostru, atunci când face cu noi prin intermediul site-ului nostru, sau dacă aveți de contact în persoană cu noi. Noi nu vom colecta informații personale fără consimțământul dumneavoastră. Noi credem că permisiunea este acordată atunci când completați câmpurile necesare pentru a facilita o tranzacție prin intermediul acestui site.

Cum ne datele dumneavoastră personale

Noi, în general, colectăm informațiile dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

1. Pentru a facilita accesul la site-ul, produsele și serviciile noastre

2. Produsele comandate de la care livrează noi

3. Pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre

4. Pentru a căuta opinia dumneavoastră cu privire la produsele noastre, servicii, marketing si site-ul web.

Unele dintre informațiile personale pe care le colectăm este esențial pentru noi să fie în măsură să identifice cu exactitate care utilizează serviciul. Alte tipuri de informații personale colectate ne ajută un profil care utilizează serviciile noastre și modul în care să dezvolte interesele lor. Acest lucru ne ajută să se adapteze atunci când oferirea de produse pentru a satisface nevoile utilizatorilor acestui site.

Dezvăluirea informațiilor personale către terți

Noi putem finaliza informațiile dvs. personale către terțe părți în scopul pentru care au fost colectate datele sau în scopuri legate, de exemplu, la o tranzacție în numele dvs. sau să vă furnizeze un produs pe care ați achiziționat. Noi mergem contractori terțe părți pentru a furniza servicii pentru noi, care se ocupa de informații personale pe care le va efectua contractantul. Astfel, avem contractori părți terțe care lucrează în acest moment la:

1. Deliver produsele achiziționate de pe acest site

2. Furnizarea de plată electronică, procesare a contului de card de credit și servicii conexe

Securitatea datelor personale

Vom securiza informațiile dvs. personale și nu le vom comercializa, închiria sau vinde. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a păstra în siguranță orice informații pe care le deținem despre tine. Informatiile personale pot fi stocate electronic în sistemul informatic nostru. Firewall-uri, parole, software-ul anti-virus și de e-mail de filtrare Acto pentru a proteja toate informațiile noastre electronice.

Modificări la această Declarație de confidențialitate

Putem modifica această Declarație de confidențialitate ca cerințele noastre de afaceri sau modificările legii. Orice modificare a acestei Politici de confidențialitate vor fi actualizate pe site-ul nostru, astfel încât vă rugăm să accesați această pagină în mod regulat pentru a vă asigura politica noastră de confidențialitate recente.Acasă    |     Livrare & Returnare    |     Declaratia de Confidentialitate    |     Contact    |     Harta site  
Copyright © 2020 www.naturallyhanne.com. Powered by Giuseppe Zanotti Online
IP-ul dumneavoastra este: 3.227.252.191     giuseppe zanotti pantofi , giuseppe zanotti dama , giuseppe zanotti sale , giuseppe zanotti outlet